Marka Beef Master rozpoczęła cykl szkoleń kulinarnych, w ramach których pod okiem doświadczonych szefów kuchni uczestnicy będą zgłębiać zasady prawidłowego przyrządzania wołowiny oraz poszerzać swoją wiedzę w tym zakresie. Celem warsztatów kulinarnych prowadzonych przez szefów kuchni: Grzegorza Cieleckiego oraz Macieja Walnika, jest zwiększenie świadomości uczestników szkoleń w temacie przygotowania oraz konsumpcji wołowiny. Powszechnie uważa się wołowinę za skomplikowane w przygotowaniu mięso, jednak wbrew pozorom jest zupełnie odwrotnie. Wystarczy zaznajomić się z kilkoma podstawowymi zasadami, by cieszyć […]
Grzegorz Cielecki
Zakłady Przemysłu Mięsnego Biernackim zdobywają polski rynek nie tylko poprzez wprowadzanie nowych, niespotykanych do tej pory produktów, ale również poprzez organizowanie przemyślanych akcji promocyjnych. Najbardziej spektakularną było bicie Rekordu Guinnessa w przygotowaniu największej porcji flaków wołowych. Bicia rekordu podczas imprezy promującej mięso „Świętomięs” w Chorzowie, podjął się kapitan reprezentacji polskich kucharzy Grzegorz Cielecki i jednocześnie szef działu HoReCa w firmie ZPM Biernacki. Pomagała mu w tym ekipa licząca 35 osób. To było duże przedsięwzięcie logistyczne. […]
Zakłady Przemysłu Mięsnego Biernacki wprowadzają na rynek pierwszy produkt z portfolio nowego brandu Beefmaster. Niebawem na sklepowych półkach oraz w kanale HoReCa pojawi się sygnowane logotypem Beefmaster carpaccio wołowe. Propozycja Beefmastera, to carpaccio w postaci plastrów z wyselekcjonowanej polskiej wołowiny, z dodatkiem oryginalnego parmezanu i specjalnie stworzonego sosu truflowo-balsamicznego. Dzięki tym składnikom opracowana została spójna koncepcja harmonijnych smaków i aromatów, aby konsumenci mogli delektować się najwyższą jakością produktu. – mówi Grzegorz Cielecki, Dyrektor Handlowy HoReCa […]
- 1