Najlepsze lody są przygotowane z naturalnych składników, czyli z prawdziwej śmietany i mleka w połączeniu z chrupiącymi orzechami makadamia, łagodnym karmelem, pachnącą wanilią Bourbon, złotym miodem i belgijską czekoladą. Taka właśnie niebiańska kombinacja jest podstawą wyrafinowanych smaków kultowych lodów Häagen-Dazs – do niedawna sprzedawanych wyłącznie w kubełkach, a teraz również jako lody na patyku. Każdy kęs lodów Häagen-Dazs wspaniale rozpuszcza się na języku – trudno się oderwać, dopóki nie dojdziemy do drewnianego patyczka lub do dna kubełka.
Dwa nowe smaki lodów w kubku
Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle
Przedstawiamy kompozycję pachnącej wanilii Bourbon z kawałkami chrupiących orzechów makadamia. Ten wspaniały smak można znaleźć w półlitrowym kubku lodów Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle. Prawdopodobnie szybko dojdziesz do wniosku, że pół litra to za mało.
Häagen-Dazs używa wyłącznie ekstraktu z prawdziwych strączków wanilii Bourbon. Orchidee, które rodzą wspaniałe strączki wanilii rosną na północy Madagaskaru, gdzie ziemia, pogoda i gęsty las oferują idealne warunki dla plantatorów wanilii.
Häagen-Dazs Salted Caramel
Nie możesz oprzeć się ciągnącemu, delikatnemu karmelowi? Chętnie sięgasz po wyważone kontrasty smakowe? Jeśli tak, to lody Häagen-Dazs Salted Caramel są stworzone właśnie dla Ciebie. W tym kubełku wstążki solonego karmelu i chrupiących kawałków karmelu przenikają się ze śmietankowo-karmelowymi lodami i tworzą prawdziwą ucztę dla kubków smakowych.
Raj dla smakoszy – teraz również w wersji na patyku
Nanuki z Häagen-Dazs – kulinarna fantazja na patyku
Uprzyjemnij sobie lato lodami na patyku Häagen-Dazs, którym naprawdę trudno się oprzeć! Do wyboru mamy 4 kompozycje smakowe – wszystkie oblane prawdziwą belgijską czekoladą: waniliowe z orzechami makadamia, waniliowe z prażonymi migdałami, czekoladowe z migdałami i karmelowo-śmietankowe z solonym karmelem. Niezależnie od tego, jaki smak wybierzemy każdy kęs przynosi niesamowite i aksamitnie wrażenia smakowe – to właśnie z tego powodu wszyscy kochają Häagen-Dazs!
Nanuk Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle
Kultowe lody waniliowe z kawałkami czekolady i chrupiących orzechów. Odkryjemy w nich kawałki egzotycznych orzechów makadamia i chrupiące cząstki mlecznej, belgijskiej czekolady, zanurzone w kusząco złotych lodach z ekstraktem z wanilii Bourbon – czego chcieć więcej?
Häagen-Dazs Chocolate Choc Almond
Oto specjalny rodzaj lodów dla czekoholików, czyli osób które nie są w stanie wyobrazić sobie dnia bez przysmaku z ziaren kakaowca. Häagen-Dazs Chocolate Choc Almond to lody na patyku ze wstążkami czekolady w środku, oblane belgijską czekoladą i obficie obsypane kawałkami prażonych migdałów. Czekoladowa przygoda w kieszonkowym wydaniu, której smakosze czekolady nie będą w stanie się oprzeć.
Nanuk Häagen-Dazs Salted Caramel
Smakowe kontrasty – to ostatnio hit w kulinarnych trendach. W tym wydaniu Häagen-Dazs oferuje teoretycznie sprzeczne połączenie słonego i słodkiego – lody na patyku Häagen-Dazs Salted Caramel. Spróbuj chłodząco słonych lodów, wypełnionych płynnym karmelem, pokrytych grubą warstwą belgijskiej czekolady. Łagodny karmel połączony ze słonym smakiem rozwija się w ustach w uzależniającą kompozycję – trudno się od niej uwolnić.
Nanuk Häagen-Dazs Vanilla Caramel Almond
Lody na patyku Häagen-Dazs Vanilla Caramel Almond podniecą kubki smakowe każdego miłośnika mroźnych przysmaków. To prosta, ale wyrazista w smaku kompozycja waniliowych lodów Bourbon ze wstążkami karmelu, oblana po patyczek prawdziwą, mleczną czekoladą belgijską z kawałkami prażonych migdałów.
Häagen-Dazs