Octim poszerza ofertę musztard

OCTIM musztarda z żurawinąFirma OCTIM poszerza ofertę musztard. Po niedawnym rebrandingu, teraz firma postanowiła wprowadzić do oferty musztardy w nowej odsłonie – z suszoną żurawiną, z suszoną śliwką, o smaku wędzonej papryki i rozmarynu oraz ze smażoną cebulką.

Wiosna to czas, gdy na talerzu lądują nowalijki, pachnące zioła i sałaty, a coraz cieplejsze wieczory chętnie spędzamy na wspólnym biesiadowaniu przy grillowanych specjałach. Każdy, kto lubi eksperymenty kulinarne, ale ceni także najwyższą jakość, chętnie sięgnie po nowości OCTIM. Do przygotowania dressingów i sosów OCTIM musztarda ze śliwkąwarto wybrać cztery nowe smaki musztard OCTIM, które w towarzystwie pozwolą zabłysnąć smacznym i zdrowym daniem. Wyprodukowane z wysokiej jakości gorczycy, z dodatkiem octu jabłkowego OCTIM, nadadzą charakteru każdej potrawie.

Nowości wśród musztard OCTIM na wiosnę

Musztarda z żurawiną suszoną oraz ze śliwką suszoną to połączenie tradycyjnego smaku musztardy i octu jabłkowego ze słodyczą suszonych owoców, których znajduje się tu aż 20 proc. Jest to niezbędny dodatek do faszerowanych dań z drobiu i sosów OCTIM musztarda z cebulkąsałatkowych. Obie musztardy będą ciekawym dopełnieniem delikatnych potraw dla dzieci.

Dla zwolenników pieczonych mięs marynowanych w niekonwencjonalny sposób najlepszym wyborem będzie musztarda o smaku wędzonej papryki i rozmarynu lub musztarda ze smażoną cebulką. Dobrze skomponują się z mięsami i warzywami z grilla, ale również ciekawie wydobędą smak OCTIM musztarda z paprykądań wegetariańskich – warzywa gotowane na parze zyskają dzięki nim wyrazistości i ostrości. Ich lekko ostry smak jest podkreślony przez dodatek octu jabłkowego OCTIM. Nie każdy wie, że musztarda ze smażoną cebulką może stanowić także ciekawe dopełnienie dań z ryb słodkowodnych.

OCTIM

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.