Wołowina bez tajemnic czyli Szkolenia BeefMaster

Szkolenia BeefMaster

fot. ZPM Biernacki

Marka Beef Master rozpoczęła cykl szkoleń kulinarnych, w ramach których pod okiem doświadczonych szefów kuchni uczestnicy będą zgłębiać zasady prawidłowego przyrządzania wołowiny oraz poszerzać swoją wiedzę w tym zakresie.

Celem warsztatów kulinarnych prowadzonych przez szefów kuchni: Grzegorza Cieleckiego oraz Macieja Walnika, jest zwiększenie świadomości uczestników szkoleń w temacie przygotowania oraz konsumpcji wołowiny.

Powszechnie uważa się wołowinę za skomplikowane w przygotowaniu mięso, jednak wbrew pozorom jest zupełnie odwrotnie. Wystarczy zaznajomić się z kilkoma podstawowymi zasadami, by cieszyć się smakiem wołowiny w ulubionym wydaniu.

– tłumaczy Szef Kuchni, Grzegorz Cielecki.

Szkolenia BeefMaster są dopasowane zarówno do potrzeb profesjonalistów, jak i amatorów. Prowadzący zapewniają, że po warsztatach kucharze będą pewną ręką przygotowywać nawet najbardziej wyszukane dania, z kolei przygotowanie wołowiny na sposób, w jaki serwują ją restauracje, nawet dla osoby, która nie miała wcześniej do czynienia z zawodową kuchnią, stanie się proste.

Profesjonalna kuchnia BeefMaster znajduje się w zlokalizowanym w Witaszycach odrestaurowanym, zabytkowym spichlerzu. Unikatowe połączenie staropolskiego charakteru posiadłości oraz nowoczesnej, w pełni przystosowanej kuchni, stwarza dogodne warunki do przeprowadzania szkoleń, jak i eksperymentów kulinarnych. Dzięki otwartemu podejściu i poczuciu humoru Szefów Kuchni, szkolenia BeefMaster przebiegają w miłej, przyjaznej i nieskrępowanej atmosferze.

ZPM Biernacki

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Więcej w Beefmaster, Grzegorz Cielecki, Mięso, Wołowina
Plakat BeefMaster
Współpraca ZPM Biernacki z siecią hipermarketów Kaufland

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki podpisał umowę o współpracy z siecią sklepów Kaufland w Polsce. W ramach zawartej umowy - w...

Zamknij